Fotografering med pappa och hans bilar

När jag är hemma i Sverige så bor jag hos mina föräldrar på landet. Jag är uppväxt där, i samma hus som mina föräldrar fortfarande bor i. Att efter en lång resa mötas av lukterna, ljuden och lugnet på gården hemma i Småland är obeskrivligt. Jag älskar kontrasterna jag får uppleva när jag reser. I detta fall från storstadspulsen i New York till lugnet och tryggheten hemma på gården.

Som fotograf blir det extra spännande att ha möjligheten att fota i så skilda miljöer. När jag är hemma så fotar jag mycket ute i naturen. I och med Sveriges fantastiska årstider så får jag alltid ny inspiration när jag kommer hem.

När jag var hemma senast så fotade jag lite speciella bilder tillsammans med min pappa. Min pappa har alltid haft ett stort intresse för bilar, gärna gamla bilar som han ägnar mycket tid och kärlek åt att renovera. När jag var liten var jag och mina syskon ofta med pappa på olika bilskrotar för att leta bildelar till hans senaste projekt. Numera köper pappa alla sina bildelar online istället vilket är otroligt smidigt. Även om han älskade att gå runt och leta reservdelar på skroten så får han nu ägna mer tid åt det han verkligen brinner för, att omsorgsfullt meka med sina bilar.

Pappa är så stolt över sina gamla bilar och självklart ville han visa mig sin senaste kärlek, en gammal mercedes. Det kommer fram så många fina minnen när jag ser min pappa i sina mekarkläder som han haft i säkert 30 år, hans slitna keps och när jag känner lukten av olja. Jag sprang in i huset och hämtade min kamera och tog så många fina bilder. Både detaljbilder och även bilder på min pappa när han var i full färd med att meka. Jag är så glad att vi fick denna stunden tillsammans. Pappa i sitt garage med sina älskade bilar och jag med min favoritpryl, min kamera. Det var en fin förmiddag som jag aldrig kommer att glömma.

3 thoughts on “Fotografering med pappa och hans bilar

  1. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} אתר שלנו

  2. An interesting discussion is definitely worth comment. I think that you should publish more about this topic, it may not be a taboo subject but generally people do not talk about such topics. To the next! Cheers!!} לאתר לחץ כאן

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *