Detaljer som ses på resande fot

Detalj av våtservett

I arbetet som fotograf så får man lätt ett utvecklat öga för detaljer. Att ha ett utvecklat öga för detaljer är ibland något som kommer medfött för fotografer kan tyckas, speciellt då det kan läggas timmar på att redigera bilderna som tas. Att få den perfekta kontrasten på en bild är nästan ibland något av ett heligt uppdrag för fotografer. Det är en sak att få bilderna att se bra ut för reklamuppdrag och för konsumenterna som ska ta del av bilderna, men det är en annan för fotografer som analyserar bilderna minutiöst.

Detaljer är vardagsmat

Att arbeta med detaljer är som sagt vardagsmat för fotografer. Det händer ganska ofta att man upptäcker detaljer i den vardagliga miljön som andra troligtvis inte tänker på. Det finns nästan oändligt många exempel på både stora och små saker som det vakande ögat kan upptäcka. Stundtals kanske de upplevs som petitesser och i andra fall som självklarheter. Här kommer i alla fall några exempel på detaljer jag brukar stöta på när jag är ute på resande fot.

Skapa seriositet med kontorsskyltar

En detalj som är allt vanligare här i USA än i Europa är användandet av kontorsskyltar. I nästan var och varannan affärsmiljö, oavsett storlek, så är det snudd på kutym att alltid ha kontorsskyltar. Det inger än känsla av professionalitet och seriositet som är svår att matcha. Här talar vi om att göra bra första intryck och med kontorsskyltar så är du ett bra steg på vägen.

Ökande användandet av våtservetter

En annan detalj som jag har börjat se mer av är användandet av våtservetter på restauranger. Vanliga servetter, ofta dessa handduksstora schabrak som återfinns på de lite finare och dyrare restaurangerna, lyckas inte alltid ge det bästa resultatet. Det finns otaliga tillfällen då man ska torka sig om munnen eller händerna och inte lyckas bli så ren som man vill bli. Det är då man tvingas ge sig av till badrummet för att använda tvål och vatten för att uppnå det önskade resultatet. Våtservetter löser ofta detta akuta behov att uppsöka badrummet för att känna sig ren om händer och mun. Detta är en detalj som jag tror kommer bli allt vanligare runt om i världen.

5 thoughts on “Detaljer som ses på resande fot

  1. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} אתר שלנו

  2. An interesting discussion is definitely worth comment. I think that you should publish more about this topic, it may not be a taboo subject but generally people do not talk about such topics. To the next! Cheers!!} לאתר לחץ כאן

  3. At last someone wrote something very important about such hot topic and it is very relevant nowadays.

    נערות ליווי בתל אביב

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *