Att finna balansen på resande fot

Att vara på resande fot i vad som nästan känns som en evighet året om tar verkligen ut sin rätt på kroppen. Det är långa arbetsdagar, lite sömn och stressiga resdagar. Att komma innanför dörren och släppa allt är verkligen en ynnest. Ibland känns det som att luften bara försvinner ur en och man kollapsar på soffan eller sängen. I mitt stressiga yrke är det verkligen av stor vikt att kunna slappna av och nästan bara stänga av hjärnan då och då. Jag har några olika saker jag brukar göra för att riktigt slappna av och jag tänkte lista dem här under. Så detta kommer bli något av ett tipsinlägg så att ni som också känner av den där stressen kan få lite tips på att slappna av. I detta inlägg så kommer bara två tips då jag har lite ont om tid, men det kommer fler tips i framtiden, var så säkra!

Ha ett hemmaspa

Badkar med handduk

Ett tips som jag kan rekommendera varmt är att ta en eftermiddag eller kväll och ha gör ett hemmaspa för dig själv. Jag märker alltid på mig själv att jag blir som en ny människa av det. Jag brukar tappa upp ett bad och använda produkter från mitt favoritmärke Maria Åkerberg. Bara jag tänker på det nu får mig att bli lugn och avslappnad. Ett till tips i denna kategori är att använda produkter som får dig att känna dig riktigt lyxig, det gör sitt.

Ha en filmdag

Mysig stol

Något som jag brukar göra någon gång i månaden är att bara ha en filmdag där allt jag gör under en dag är att slappa och kolla film. Nu har jag den turen att jag har tid att “slösa” bort en dag på detta på grund av mitt jobb. Något som kan fungera för er som inte har samma möjlighet är att att ta en kväll, antingen i veckan eller helgen, och kolla på någon film eller tv serie. Då får man chansen att också släppa allt och bara tänka på filmen eller tv serien framför en vilket är så skönt.

Nu blev det som sagt bara två tips, men prova någon av dem i veckan och se hur de kan hjälpa dig att slappna av. Tills nästa gång!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *