Hyllsystem som sparar tid och ger ordning

Vi är en stor familj med många barn och därför är vårt behov av bra förvaring i det närmaste omättligt. Att ha ett bra hyllsystem är nödvändigt för oss. Faktiskt är det så att vi är i behöv av bra hyllsystem på flera ställen i huset.

Jag och min fru har fyra barn och två hundar. Vi har och kommer fortsätta att ha stora behov av att kunna organisera vår vardag på ett smidigt och effektivt sätt. En stor del av det innefattar förvaring. Att ha ett bra hyllsystem, som ger oss en bra överblick över alla våra saker, gör att var vardag flyter på utan onödiga avbrott. Alla våra barn ha olika aktiviteter och intressen som kräver mer eller mindre utrustning. Träningar i fotboll, golf, dans, volleyboll och handboll styr vår vecka och att hålla koll på vilka byxor som tillhör vilken unge och vilken sport är inte det lättaste. När vi bestämde oss för att investera i ett nytt hyllsystem till vår stora garderob i tvättstugan hade vi en tydlig vision om hur vi ville ha det. Vi behövde ett sätt att kategorisera både efter namn och sport och kom fram till att vi behövde ett hyllsystem med många trådkorgar. De skulle vi kunna märka upp på ett tydligt sätt och sedan fylla med respektive barns saker för respektive sport.

När hyllorna och korgarna levererades hem till oss gjorde vi ett projekt utav att montera ihop det. Barnen fick vara med och märka sina egna korgar och fylla dem med sådant som hörde sporten till. Som förälder är det svårt att veta vilka gröna shorts som tillhör vem men barnen har såklart koll. Efter en eftermiddag av relativt få tjafs hade vi tillslut lyckats få ihop vårt nya hyllsystem och det blev lyckat över förväntan. Jag ser fram emot all tid detta kommer spara.

6 thoughts on “Hyllsystem som sparar tid och ger ordning

  1. Thanks for the good article, I hope you continue to work as well.Спаситель на продажу

  2. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} אתר שלנו

  3. An interesting discussion is definitely worth comment. I think that you should publish more about this topic, it may not be a taboo subject but generally people do not talk about such topics. To the next! Cheers!!} לאתר לחץ כאן

  4. In the 19th century era, the movement of people to the new world was not much restricted.

  5. Вы можете выбрать оформление стола и внешний вид крупье в зависимости от ваших персональных предпочтений.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *