Förvaringslösningar för mitt drömhus

För ett tag sedan skrev jag om att en huskatalog startade en husdröm. Idag har drömmen kommit närmre en verklighet och jag tänker specifikt på förvaringslösningar för mitt hus. Ja, det kan tyckas som en liten grej, men är det något jag lärt mig genom denna process mot ett färdigt hus är att det finns mycket att tänka på. Förvaringslösningar är en sådan sak som kan tyckas låta tråkigt, men det är otroligt viktigt.

Att bo i en lägenhet innebär vissa saker, däribland att man inte alltid har de bästa förvaringslösningarna. Därför är detta något som jag tänkt på mycket när det kommer till att bygga hus. I min situation så kommer inte ytan på huset (som det ser ut nu) vara mycket större än lägenheten jag bor i idag.

Jag bor ganska stort idag i en femma på 126 kvadrat och jag trivs med storleken och tycker inte jag behöver större. Något som jag dock behöver är förvaringslösningar, och därför sitter jag här och planerar för just det. I och med att mitt drömhus inte blir mycket större behöver jag hitta någonstans att förvara alla mina prylar, både de jag har idag och de jag förväntar mig att jag kommer behöver köpa på mig när jag nu ska flytta från en bostadsrätt till ett hus med trädgård och fler saker att ta hand om. Som tur är tycker jag det är roligt att kolla på alla saker man kan inreda sitt hus med och tröttas inte ut av alla saker som man behöver tänka på.

Jag vet inte om det beror på främst att jag tycker om att fundera över saker som dessa i vanliga fall eller om det bara är att jag vill att mitt drömhus ska bli just det, mitt drömhus. Hur som helst så har jag en bit kvar innan det är dags att flytta in, och med tanke på att jag sitter och funderar över förvaringslösningar så är det nog ganska tur.

3 thoughts on “Förvaringslösningar för mitt drömhus

  1. After I originally left a comment I appear to have clicked on the -Notify me when new comments are added- checkbox and from now on each time a comment is added I receive four emails with the exact same comment. Is there a means you are able to remove me from that service? Thank you!} אתר שלנו

  2. An interesting discussion is definitely worth comment. I think that you should publish more about this topic, it may not be a taboo subject but generally people do not talk about such topics. To the next! Cheers!!} לאתר לחץ כאן

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *